tiistai 1. helmikuuta 2011

Eyeko Week Part 2: Lips

Tänään meillä on käsittelyssä ne Eyekon huulimeikit mitä omistan. Ei jäädä ihmettelemään vaan mennään suoraan aiheeseen.

Huulikiilto

Hinta yksittäin 7 €. Kolmen tuotteen (katso värit nettisivuilta) paketit 14 €.

Omistan vain yhden Eyekon huulikiillon 8( Ei vaan ole tullut hankittua niitä kaikkia vielä. Eyekolla on 6 eriväristä huulikiiltoa, joista tämä kolmanneksi vaalein. Tuubit ovat todella söpöjä ^^ London Lips on todellakin hyvä nimi kiillolle, kun tuubissa nähtävyyksiä killuu. Prinrose Hill on hieman rusehtavan vaaleanpunaiseen taittava kiilto jossa on ihan pieniä kirkkaita "hileitä". Koostumus on juuri sopivan tahmea ja kestävys (tilanteesta riippuen) todella hyvä. Kiiltoa ei tarvitse todellakaan lisäillä tunnin välein, ei välttämättä kahvinkaan jälkeen. Lounaan jälkeen tosin on sitten lisäiltävä, mutta kahvittelun kestää. Makua/hajua en osaa oikein kuvaikka, mutta ei ole todellakaan mikään ällömakea ( kuten Anytime) vaan maku menee huulilla ihan no problemo.

Fat Balm

Hinta yksittäin 7,5 €. Kolmen tuotteen (katso värit nettisivuilta) paketit 15 €.

Fat Balmit ovat Eyekon bestsellereitä, enkä ihmettele! Tuote ei ole vain huulimeikki vaan sitä voi käyttää lisäksi poskipunana! Värit Minty, Strawberry ja Raspberry ovat Eyekon klassikko tuotteita. Kaikista Fat Balmeista suosituin yksilö on Srawberry ja kaikissa näissä on suojakerroin 15. Huulilla nämä kaikki tuntuvat ihan huulirasvalta. Kestävyys näissä tuotteissa on uskomaton! Juomisen, syömisen (mutta ei ihan lounaan) ja pussailun kestävää. Suosittelen suurella lämmöllä.

MINTY Tämän on eniten käytetyin yksilöni. Väri on neutraalin nude pinkki pienellä hohdolla. Maku/haju muistuttaa hammastikkuja :DD Eli se, että tykkääkö taitaa vaihdella paljon. Itse tykkään kyllä tosi paljon! Väri on vaalein ja maku raikkain Fat Balmeista.


TOFFEE on ruskeaan taittuva nude sävy. Tuoksu ja maku ovat osuvia! Ihanan karamelli toffeen tuoksu ♥


STRAWBERRY on Eyekon bestseller! Väri onkin ihanan pinkki, ei liian nude mutta ei liian pinkkikään. Aivan ihana arki "huulipuna". Tuoksu/maku muistuttaa IMO mansikka metrilakua ja tämänkin kohdalla nam nam nam ♥

FROSTING on minun ehdoton lempparini! Ihanan pirteä pinkki ja makea muffinsin tuoksu/maku ♥ Aina laittaessani tätä nuoleskelen huuliani, koska maku on vaan niin huumaava. Siksi tätä pitääkin lisäillä paljon päivän mittaan.

RASPBERRY on tuubissaan kaikista tummin sävy, mutta huulilla se on vaaleampi. Väri on hiukan enemmän luumuhtavan värinen verrattuna Strawberryyn. Haju/maku ei oikein miellytä haju on itseasiassa hiukan pahempi kuin maku. Ekana mieleen tulee ei-niin-raikas esanssi vattu. Väri on kyllä ihan kiva.

CHERRY on sävyistä tummin. Hiukan liiankin tumma minulle, mutta tuoksu/maku on tässä IMO huonoimmasta päästä; säilyke kirsikka. Itse en henkilökohtaisesti tykkää mistään esanssi- enkä säilyke kirsikasta, joten se että tämän tuotteen maku ei miellytä ei taida olla teille yllätys.

Tässä tämän päivän tuote katsaus :) Huomenna taitaakin olla poskipuna ja aurinkopuuteri. Loppuun vielä pakollinen mainostus:

Kuten banneri kertookin, kirjoita bannerissa oleva koodi tilauksen yhteyteen kun tilaat Eyekolta. Kun tilauksesi loppusumma (ilman mah. toimitusmaksua) ylittää £15/$20/€18 saat ILMAISEN LAHJAN!!
Tämän yllätys lahjan saat VAIN jos syötät koodin tilauksesi yhteydessä. Tilaamaan pääset klikkaamalla joko yllä olevaa banneria tai sivupalkissa olevaa mainosta.

Huomiseen ^^

2 kommenttia:

Meri and Anni kirjoitti...

Noi kaikki vaikuttaa jan näyttää hyviltä! ^^
~Anni

Micah╝ kirjoitti...

Joo suosittelen todellaki :D Varsinki Fat Balmit on hyvii jos ei oo tottunu huulimeikkii käyttää, ku huulirasvalt tuntuvat :)