keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Eyeko Week Part 3: Blush & Bronzer

Pahoittelen aluksi kuvien huonoa laatua. Tai lähinnä sitä etten saanut kuvia luonnonvalossa. Meinasin nukkua pommiin tänään aamulla ja äkkiä meikkauksen oheessa sitten räpsin näitä kuvia :'3 Mutta ainakin sain ne otettua enkä unohtanut merkinnän tekoa ;D

Poskipuna
Yksittäin 10 € Poskipunia myydään myös erillaisten settien mukana.


Eyekolta ilmestyi viimevuoden loppupuolella 3 poskipunaa ja tämä vaalein väri duo sulatti sydämmeni heti ensi silmäyksellä! Väri on ihan über söpö ja tosi tyttömäinen! Tämän poskipunan hienous on myös se, että tämä oikeasti on "Glow Getter" tuote nimittäin hehkuu iholla ihan pienien kimalle hippujen ansiosta. Hehku ei kuitenkaan ole liiallista vaan juuri sellaista luonnollista hehkua hieman hehkuvampaa. Värit ovat pinkki roosa ja vaaleampi.. Mikä tämä väri on? Se ranskalaisen manikyyrin pinkki kuitenkin xD Se ihan vaaleanvaalean punainen kuitenkin.
Pakkaus on kätevä, mutta paksu ( +/- 2 cm). Tämä johtunee siitä, että punan alapuolelta löytyy kotelo poskipunasiveltimelle. Samaisesta lokerosta löytyy myös peili (joka on omassani aika kakkanen atm). Käytän tätä punaa kun haluan vähän enemmän söpöyttä ja hehkua peliin :) Ihan totaalinen arkipuna tämä ei minulle ole, mutta suuressa kulutuksessa silti.


Aurinkopuuteri
Yksittäin 6€ Miami sävyä myydään myös yhden setin mukana.
Myös aurinkopuuterit tulivat markkinoille viimevuoden lopussa, samaan aikaan poskipunien kanssa. Myös tätä saa kolmena erivärinä. Tämä väri on lämpimin yksilö. Löytyy vielä tummempi ja vaaleampi yksilö. Aurinkopuuteri sisältää pientä shimmeriä, mutta en loppujen lopuksi laskisi tätä shimmeri bronzeriksi. Sen verran vähän sitä on/se sekoittuu niin hyvin ihon omaan hehkuun.
Kuten vertailukohteesta huomaatte, pakkaus on aika pieni. Mutta tämä onkin tarkoitettu mukana kulkemiseen :D Kaikki muut aurinkopuuterini ovat tosi jättimäisiä, eivätkä ne mahdu meikkipusseiheni. Siellä ne pöydällä hengaavat. Tämä taas sitten mahtuu jopa siihen yksilöön mitä kuljetan mukana! Aluksi kun sain tämän kauhistelin hiukan kokoa, mutta nyt kun tämä on ollut melkein päivittäisessä käytössä niin tulee huomattua, että tämähän on kovin riittoisa :D Ihan kuin tuotetta ei olisi kadonnut ollenkaan.
Väriä on helppo lisätä, eikä sitä koskaan tule liikaa. Ellei sitten taputtele purkin pohjaa sormella liikaa :D Näinkin on käynyt, monesti. Sivellin on myös oivan kokoinen! Poskien, ohimoiden ja nennänvarren varjostus onnistuu samalla siveltimellä helposti. Aurinkopuuteri pysyy hyvin iholla eikä pelkää pientä hikoilua :)

Huomenna on EHKÄ tulossa kynsilakat ja kasvorasvat. En ole vielä 100% varma....Kuten banneri kertookin, kirjoita bannerissa oleva koodi tilauksen yhteyteen kun tilaat Eyekolta. Kun tilauksesi loppusumma (ilman mah. toimitusmaksua) ylittää £15/$20/€18 saat ILMAISEN LAHJAN!!
Tämän yllätys lahjan saat VAIN jos syötät koodin tilauksesi yhteydessä. Tilaamaan pääset klikkaamalla joko yllä olevaa banneria tai sivupalkissa olevaa mainosta.

Miltäs tähän mennessä on Eyekon tuotteet vaikuttanut? Oletteko sivuja katselleet? :)

Huomiseen ^^

Ei kommentteja: