torstai 3. helmikuuta 2011

Eyeko Week Part 3: Glitter Liner

Ekaksi pyydän anteeksi, että tuotteita on vain yksi. Tämä johtunee siitä, että tulin kotiin vasta puoli kahdeksan aikaan, koska teoria tunnilla olin... Joten otetaas tuote.

Glitter eyeliner
Tässä on sellainen tuote mitä ei jostain syystä enään saa Eyekolta. Itsekkin sain tämän yllärilahjana tilauksen yhteydessä.

Mutta vaikka tätä tuotetta ei valikoimassa olekkaan, teen siitä esittelyn. Jos vaikka valikoimaan palaisi.
Liner on erittäin glitteri pitoinen ja hileet ovat pieniä hopeisia hippuja. Lineriä voi käyttää rajaukseen tai levittää luomivärin päälle. Hileet eivät oikeastaa tunnu ollenkaan! Esim minulla on joku miljoona vuotta vanha Anytime glitter ja ne hileet tuntuu ilkeelle ja joku siinä möhnäs on sellasta että se SATTUU ku sitä laittaa silmän lähellekkää. Plus tämä ei keräänny juoviin, tai jos keräntyy niin sitä ei huomaa koska se "neste" mikä tässä on, on kirkasta. Kuivuttuaan liner jättää vaan hileet iholle ja hileet kestävät kovaakin hankausta. Olen tässä yrittänyt hinkata noita hileitä pois kädestä, mutta ei oikein tunnu lähtevän. Meikinpoistoainetta siis tarvitset :)

Pahoittelen vielä, että postaus jäi pieneksi.

Kuten banneri kertookin, kirjoita bannerissa oleva koodi tilauksen yhteyteen kun tilaat Eyekolta. Kun tilauksesi loppusumma (ilman mah. toimitusmaksua) ylittää £15/$20/€18 saat ILMAISEN LAHJAN!!
Tämän yllätys lahjan saat VAIN jos syötät koodin tilauksesi yhteydessä. Tilaamaan pääset klikkaamalla joko yllä olevaa banneria tai sivupalkissa olevaa mainosta.

Ei kommentteja: