maanantai 31. tammikuuta 2011

Eyeko Week Part 1

Okei lupailin teille näitä postauksia pian... Vähän meni kyllä aikaa ku on ollu koulujuttuja.... Ketä mä huijjaan? Mä oon pelannu WOWia!! Nyt tulin kaapista oooho :-----------D No mutta itse aiheeseen. Viikon aiheena on EYEKO! Aka kosmetiikka brändi mitä oon nyt lähi aikoina mainostellu kavereille ja ylikäyttäny yms yms.. Joten kun noita lähetyksiä on alkanu ny keräytyy nii aattelin että se ois maybe teemaviikon aika. Joten SUORAMAINONTAA ja tuoteesittelyä ja -arviointia tulossa koko viikon :)

Tänään tosin viikko alkaa vain palvelun arvostelulla ja muilla yleisillä tuntemuksilla. On jo pimeä nii ei voi kato luonnon valossa ottaa kuvia :D

Mutta pieni sneak peak tulevaan.. Eli esittelyssä tulossa:
  • Eyekon kaikki Fat Balmit
  • Kaksi Eyekon kasvorasvaa
  • Viisi kynsilakkaa (uusittuna)
  • Glitter eyeliner
  • Maskara
  • Yksi Huulikiilto
  • Aurinkopuuteri
  • Poskipuna
Kuten varmaan arvaatte, tulossa on myös posteja missä on monta tuotetta (max 2) samassa entryssä. Mutta menkäämme sitten asiaan!

( pic from: eyeko.com )

Yleistä
Kuten kuvasta näettekin, merkki on perustettu Lontoossa vuonna 2000. En tiedä merkin historiaa, joten otampa lainauksen nettisivuilta.

"Eyeko means LOVE in Japanese and is the brainchild of beauty innovators Max and Nina Leykind. Born in London in 2000, Eyeko has become the go-to-brand for the latest in make-up must haves. Part Brit girl, part Tokyo cutie - Eyeko offers WOW products that define sweet London style."

Näin :D Mainitsen vielä senkin että Eyeko vastustaa eläinkokeita!

Maksutavat
MasterCard, MaestroCard, PayPal, Visa ja Visa Electron. Lisäksi myös 3 muuta, mitä en tunnista/saa selvää. Itse maksan PayPalilla.

Toimituksesta
Tosiaan kyseessä on siis merkki mitä Suomeen on saatavilla vain netin kautta, joten tietenki teitä kiinnostaa toimitusehdot, -maksut ja -ajat. No Suomeen toimittaminen on ILMAISTA (kun ottaa halvemman toimitustavan, nopeammalla toimitus maksaa 5 €). Toimitus on oikeastaan ilmaista Britteihin ja Eurooppaan. Eyeko lähettää tavaraa world wideisti ja postitus on ilmainen kaikkialle maailmaan kun tilauksen loppusumma ylittää 35£/55$/n. 43 €.
Toimitus (Suomeen ilmaisella toimituksella) tapahtuu Royal Mailin kautta ja nettisivuilla ajaksi sanotaan "ole valmis odottamaan tilaustasi 28 päivää tilauksesta". No minulla ei ole koskaan noin kauan kestänyt. Yleensä tilauksien tulemisessa tänne Jyväskylään kestää 5-8 päivää, riippuen siitä minä päivänä tilaa. Paketit pyritään toimittamaan postilaatikkoon, mutta rasvoja tilatessa laatikossa on lappu: "pakettis on liia iso :P tuu hakee postist". Kerrankin kun tilasin vähän enemmän kerralla posti setä oli runnonut paketin luukusta läpi.. Yeah thanks, mun poskipunan pahvikotelo on epämuodostunu ny 8( Ei se mihinkään vaikuta, mutta sanoinpaha vaa :D
Kaikenkaikkiaan Toimitus on huisin nopea, mutta kyllähän Briteist aika usei lentoja suomeen tulee :)
Asiakaspalvelu
Kyllä olen ottanut heihin yhteyttä :D Näin käy nimittäin aika harvoin, että otan mihinkään tahoon yhteyttä tehdäkseni reklamaatiota. Ensimmäinen tilaukseni taisi saapua tuossa marraskuussa. Tilasin 3 kynsilakkaa ja yhden eyelinerin. Kynsilakat olivat kuplamuovissa, mutta eyeliner ei. Kuori oli kyllä kuplamuovattu, mutta silti eyeliner parka tuli kuoresta tämän näöisenä:

Noh minä laitoin sitten heille tämän kuvan sähköpostilla ja selitin lyhyesti tilanteen ja miten eyeliner oli pakattu. Vastaus tuli seuraavana päivänä. Viestissä pyydettiin anteeksi ja kysyttiin onko kyseinen osoite oikea, että voidaan lähettää korvaava tuote tilalle. Viikon päästä sain sitten kyseisen eyelinerin ja violetin yksilön kaupan päälle :) Joten asiakaspalvelusta annan ison plussan. Viestien ei tarvitse olla mitään über hienosti kirjoitettuja, joten asiakaspalvelua on helppo lähestyä. Ja tämä hyvä asiakaspalvelu innosti minua myös tilaamaan uudestaan :D

In the end
Annan isoa plussaa Eyekolle ilmaisesta kuljetuksesta ja erittäin hyvällä hinta/laatu suhteella varustetuista tuotteista. Myöhemmin kerron itse tuotteista lisää :)
Yksi erittäin koukuttava asia Eyekossa on erittäin söpöt pakkaukset!! Itse tuotteen paketti ei ole nätti, mutta sen tuotteen pahvinen boksi on nii älyttömän söpö! Niistäkin lisää myöhemmin.
Eyekolla on myös viikoittain vaihtuva "Offer of the Week", joka meinaa sitä, että kun kirjoitat sen viikon koodin tilauksen yhteyteen, saat kyseisen tuotteen :) Banneri löytyy sivuilta aika näkyvästi. ATM Kyseessä on erittäin kaunis Vintage Polish For Elegant Nails aka jaden värinen kynsilakka.

(Joka postin loppuun tulee sitten tämä sama mainostus joten häähää :DDD)

Kuten banneri kertookin, kirjoita bannerissa oleva koodi tilauksen yhteyteen kun tilaat Eyekolta. Kun tilauksesi loppusumma (ilman mah. toimitusmaksua) ylittää £15/$20/€18 saat ILMAISEN LAHJAN!!
Tämän yllätys lahjan saat VAIN jos syötät koodin tilauksesi yhteydessä. Tilaamaan pääset klikkaamalla joko yllä olevaa banneria tai sivupalkissa olevaa mainosta.

Minä kiitän ja kuittaan tältä päivältä :) Huomenna tulossa huulimeikit.

Oletteko itse tilanneet Eyekolta?

Ei kommentteja: