torstai 24. helmikuuta 2011

Melons and papayas

Tässä nyt vähä tulloo shoppailuja ja postin tuomisia :D Ekaks tiistaina saapuneet alaräpsyttimet

eBaystä tuli tilailtua Mellishin alaripset mallia 06. Tulivat alle 2 viikossa niin olin ihan ällikältä lyöty. Tosin syy selvisi varsin pian. Ripset eivät tulleetkaan Honkeista niinkuin olin luullut vaan jenkeistä :D No ei se haittaa yhtää mitee. Mitä nopeemmi, sen parempi!

Tein sitte keskiviikkona hituc gyaru inspiredi inspired meikin :D

Kyseessä EI ole gyaru meikki!! Vaan meitsin perus meikki alaripsillä.

Sitten hiuka mennää eilisen ostoksii. Eilen piti tosiaa ostaa VAA uus kulmakynä ja lisää XZ Suklaa & Vanilia hoitosuihketta muttah........... Sokkarin meikkiosasto on petolline mulle... Oon n ii huono hallitsee itteeni kosmetiikan oston suhtee.... DAMN xD No kuitenki nyt niit ostoksii edellämainittuje lisäks..

Kuten kuvakin kertoo niin tälläinen Rimmelin paletti tuli hommattua. Ilmeisesti ovat nämä uusia? O.o En oo oikee perillä Rimmelin uutuuksista, mutta heti tämä iski silmään! Ensinnäkin noide nappien kuviointi on nii nätti! Tulloo hituc Diorin viisikot mielee. Värit on samettisia, eli hiukan hohtoa löytyy mutta missään nimessä nää ei oo metallisia, glitterisiä tai mattoja. Hiukan voisi pigmenttiä olla enemmän nii olisin tyytyväine... En oo viel meikkiä tällä tehny mutta kätee testaillu.

Lumene Natural Code 3 Soft Papaya (ylempi) ja 7 Icy Melon
Sitte ku Sokkarilla oli vielä näis huulikiillois tarjous 4,90€ nii oli pakko!! Plus oon keränny ihan listan niistä kiilloista mitä haluun ostaa :'D Selailin Virven Ostolakossa blogia ja kirjasin sieltä ylös kaikki kivat yksilöt. Lista on teipattuna mun tietokonee näyttöö ja siit on tosiaa nämä kaksi yksilöä yliviivattuna. Harmittaa hiukan kun tossa Cosmon tilaajalahjan mukana tuli sellane kiilto mist en YHTÄÄ tykkää... No mulla on tässä 5 Natural Code huulikiiltoo ostettavana.. Tosin arvatkaa onko mulla rahaa :DDDDD Hell no!!

Tänään alkoi mulla sitte hiihtoloma!! Onko mulla suunnitelmia? Ei.. Muuta ku et ois vähä ryybinkiä tiedossa ja tiistain olisi illalla Kuopios JYP - Kalpa peli nii sitä mennää autokoulun kaa kattoo. Ei mulla oo sit muuta suunniteltuna.. Kituutan yksi kotona ja kannan lonkeroa kaupasta jahka mulle tulloo tuet? Jep.. Sounds nice. Kynnetki pitäis käyä huollattaa...

No mut ei mulla sit muuta joten heips ~~

4 kommenttia:

Coco kirjoitti...

Ihanat alaripset! *---* Käy sulle tosi hyvin! Nyt kävin miettimään että pitäisköhän munkin XDDDDD

Micah╝ kirjoitti...

Hihii kiitos Sari ^^

Mäki tykkään noist ripsist tosi paljo :D Ainut miinus on se et aamu pöpperöissäni onnistuin vetäsee parit karvat noist irti ku irrottelin niit siit rasiast pinseteil xD Varovaisuus ennen kaikkea!

Coco kirjoitti...

JOOO MULLE ON KÄYNY IHAN SAMA MUN RIPSIEN KANSSA XDDD Sit harmittaa ihan sikana kun on saanu runnottua ripsensä T___T Mulle kävi sillai mun Dollywinkien kanssa, onneks sitä ei huomaa kyl et muutama tupsu irtos..... Varovaisuus ennen kaikkea!!

Micah╝ kirjoitti...

NII! mulle tosin usein käy sillee et ne hajoo sillo ku yritän vanhoja liimoja varovasti repii :'DD