maanantai 28. helmikuuta 2011

*_____*

Olen saanut tänään 2 uutta lukijaa!!!! Ja siksi minulla on vain 2 asiaa sanottavana lukijoilleni/followers well ya kno..

ekaks KIITOS!!

tokaks:
Ja ihan info info niin tässä nyt poistelen vanhoja "turhia" merkintöjä. Ihan vaan siksi, että alan vetämään tätä blogia kosmetiikka ja style puolelle. Jätän hiukan pois henkilökohtaisia asioita yms. Eli siis tämä tarkoittaa, että jatkossa merkinnät ovat pääasiassa kosmetiikka/tyyli/turhamaisuus painotteisia :)

Kiitos vielä kaikille blogiini eksyneille!! Tasapuolisesti kiitosta ^^ ♥

nya nya

Tänää tuli aamulla sellaine olo et oisi aika laittaa söpöt meikit ja söpöt hiukset ja PIILARIT! Kylllä mulla on circlet mut en vaa oo osannu laittaa nii silmii :D Viimeviikolla päätin et nyt tulee asiaan muutos ja tilaan KUNNON linssit ku massia tulee. Nämä mun on jokku randomit cyber shop shitit eikä nää isonna simmua oikee ollenkaa. No mutta paremman puutteessa kelepaavat.

Tosiaan näytän hiuka joltai viis vuotiaalt :'DD mut söpö olo mulla o.

Tästä kohta teen jotai sapuskaa, vetäsen päivä sumpit ja lähen keskustaa mistä nappaan Hennan mukaa, jonka kaa mennää Iidalle viettämää iltaa :D
Tosin biletys (aka ryyppäys) omalla kohallani jää (toivottavasti) minimiin. Tulen kiltisti kotii nukkumaan kans, ku huomenna on JYP- Kalpa peli :D Ilmaiseksi pääsen autokouluni kans sinne Kuopioo kunha ajan jonku pätkän siit matkasta :D
Aitona Jyväskyläisenä laulan, että "JYP ON RAUTAA!!" ja kiva nyt mulla soi se yli vanha JYPi kannatuslaulu pääs xD LOL.

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

some Inspiration

Tässä pienen ilta ahdistus/masis olotilan tiimellyksessä alkoi ahdistaa ku ei oo postaillu.. Meinasin eka laittaa sellasen "postaan huomenna, promise!" tyylisen postin mut paskat... en kehtaa laittaa nii pientä postia..

Tosiaan vaikka en gyaru olekkaan, enkä yritäkkään, niin silti kaivan inspikseni sieltä. Lähiaikoina mua on alkanu kiinnostaa tälläine tyyli:

Niin, kyllä... tälläine kogal, banba ja hiukan manbakin on alkanut vetää puoleensa. Oon tässä ny pahimpia masiksia yrittäny piristää katsomalla Angeleek aiheisia utube videoita yms. Katsonu niitä sillee *sigh* tyylillä. Olen kyllä miettiny et pitäiskö viimei sinne solariumii raahautuu, ku se ei täällä meilläpäi ainakaa oo mitenkää über kallista.
Mut sit täs on seki et viikon pääst alkaa TOP jakso Seppälässä nii pitäis olla mahdollisimman hyvin seppälän imagoon sopiva. Oonko? ATM? No en tod. En tosi viitti alkaa valitus postia tästäkään tekemään. Vaikka oikeasti............ Joo mä hiljenen

torstai 24. helmikuuta 2011

Melons and papayas

Tässä nyt vähä tulloo shoppailuja ja postin tuomisia :D Ekaks tiistaina saapuneet alaräpsyttimet

eBaystä tuli tilailtua Mellishin alaripset mallia 06. Tulivat alle 2 viikossa niin olin ihan ällikältä lyöty. Tosin syy selvisi varsin pian. Ripset eivät tulleetkaan Honkeista niinkuin olin luullut vaan jenkeistä :D No ei se haittaa yhtää mitee. Mitä nopeemmi, sen parempi!

Tein sitte keskiviikkona hituc gyaru inspiredi inspired meikin :D

Kyseessä EI ole gyaru meikki!! Vaan meitsin perus meikki alaripsillä.

Sitten hiuka mennää eilisen ostoksii. Eilen piti tosiaa ostaa VAA uus kulmakynä ja lisää XZ Suklaa & Vanilia hoitosuihketta muttah........... Sokkarin meikkiosasto on petolline mulle... Oon n ii huono hallitsee itteeni kosmetiikan oston suhtee.... DAMN xD No kuitenki nyt niit ostoksii edellämainittuje lisäks..

Kuten kuvakin kertoo niin tälläinen Rimmelin paletti tuli hommattua. Ilmeisesti ovat nämä uusia? O.o En oo oikee perillä Rimmelin uutuuksista, mutta heti tämä iski silmään! Ensinnäkin noide nappien kuviointi on nii nätti! Tulloo hituc Diorin viisikot mielee. Värit on samettisia, eli hiukan hohtoa löytyy mutta missään nimessä nää ei oo metallisia, glitterisiä tai mattoja. Hiukan voisi pigmenttiä olla enemmän nii olisin tyytyväine... En oo viel meikkiä tällä tehny mutta kätee testaillu.

Lumene Natural Code 3 Soft Papaya (ylempi) ja 7 Icy Melon
Sitte ku Sokkarilla oli vielä näis huulikiillois tarjous 4,90€ nii oli pakko!! Plus oon keränny ihan listan niistä kiilloista mitä haluun ostaa :'D Selailin Virven Ostolakossa blogia ja kirjasin sieltä ylös kaikki kivat yksilöt. Lista on teipattuna mun tietokonee näyttöö ja siit on tosiaa nämä kaksi yksilöä yliviivattuna. Harmittaa hiukan kun tossa Cosmon tilaajalahjan mukana tuli sellane kiilto mist en YHTÄÄ tykkää... No mulla on tässä 5 Natural Code huulikiiltoo ostettavana.. Tosin arvatkaa onko mulla rahaa :DDDDD Hell no!!

Tänään alkoi mulla sitte hiihtoloma!! Onko mulla suunnitelmia? Ei.. Muuta ku et ois vähä ryybinkiä tiedossa ja tiistain olisi illalla Kuopios JYP - Kalpa peli nii sitä mennää autokoulun kaa kattoo. Ei mulla oo sit muuta suunniteltuna.. Kituutan yksi kotona ja kannan lonkeroa kaupasta jahka mulle tulloo tuet? Jep.. Sounds nice. Kynnetki pitäis käyä huollattaa...

No mut ei mulla sit muuta joten heips ~~

tiistai 22. helmikuuta 2011

Reborn of cracked eyeshadow / and / Tricia Isabela's First Giveaway

Noniin! Mulla on ollu tässä vuoden päivät about ollu tietokonehuoneen hyllyllä hajonnut musta luomiväri. Aloin kyllästymää siihe et en voi käyttää sitä nii nyt oli aika herättää se eloo! Luomiväri oli siis NIIN halkeillu ja hajonnu et sitä ois ollu iha piru hankala käyttää... Mutta nii tää on iha ylihelppo tehä!!

Joten jos sulla on hajonneita luomivärinappeja ja haluutte synnyttää ne uudellee nii vilkase video ihmeessä!

Tarvitset:
  • Hajonneen luomivärin
  • Vaseliinia tai silmänympärys voidetta
  • Joku kannellinen purkki luomivärille
  • Sekotus/murskaus väline. Manikyyri tikku käy hyvin
Tosiaan ite käytän Eyekon Extra Glow rasvaa ku siitä sain kivan glowwin luomivärii ^^
Joten mennään videoon!

Tälläinen on lopputulos vielä kuvana:



Pahoittelen kuvan huonoa laatua... Oli tassun lähettyvillä äiteen kamera nii otin mieluummi sillä ku mun huge järkkärillä..

Mutta näin tehdään cream eyeshadow :D Mitäs piditte?

Onko teillä hajonneita luomivärejä jossain odottamassa kohtaloaan?

*****



Check this AWESOME giveaway @ Tricia's Blog

Ja kannattaa oikeesti tsekata ku kattokee ny!! Paljon kaikkea kivaa voi saada jos onni potkaisee pyllyyn :3

Ei minulla sitte muuta.. Heips ^^

maanantai 21. helmikuuta 2011

Heleää Vaaleanpunaista

Tänää oli pikameikin vuoro, taas ylläri ylläri... En muista milloin olisin koulu aamuna ehtiny KUNNOLLA laittautua -.-'' Nytki pikameikki, hiuksien harjaus ja liikenteesee.. Ei näin lapset ei...

Meikin laadusta näkee et oho on joo ollu kiire :'D
Meikissä käytettyä:
Valokynä: We Care Icon Perfect Cover Highlighter (valokynä/concealer)
Meikkipuuteri: MSCHIC Compact Foundation 02 Medium
Poskipuna: We Care Icon Natural Wear Blush 2 Prettiest Pink
Rajaus: Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Liner 01 Black
Huulikiilto: Maybelline Color Sensational Cream Gloss 137 Fabulous Pink
Ripset: Eyeko Big Eyes Mascara
Luomivärit:
  • Sisänurkassa: Lumene Arctic Duet 3 Kevään kukkanen, vaaleampi sävy
  • Keskellä: Lumene Arctic Duet 3 Kevään kukkanen, pinkki
  • Ulkonurkassa: Avon Precision Glimmer Goddes
  • Highlight/hyäivytys: Wet n Wild E251A Brulee
Mietin pitkään kehtaanko julkasta näitä kuvia ku aika suttune meikki tuli ja eyelinerki on tosi vaalea ku en kerenny tosiaa kunnolla tehä niit...

Anyway tänää saapu loputki mun Cosmopolitanin tilaajalahjat! Meikkejä sielt tuli :D Natural Codee laalaaa ~~
  • Shine & Redness Eliminator puuteri
  • Cover Pencil peitepuikko
  • Eye Intensifier kajal kynä musta
  • Lash-Extending Mascara musta
  • Smile Booster huulikiilto 2 Berry Smoothie
  • Kynsilakka 4 Cheer Up
Tässä olen vasta kajaalia, huulikiiltoo ja kynsilakkaa testannu että en osaa oikee kaikkee kertoilla.. Havaitsin tosin, että äiteellä on samallainen mascara xD

Mut siis anyway... Kajaalissa lukee "party-proof formula" paskat sanon minä.... Kynästä tulee kyllä ihanasti väriä, mutta ei se hankausta kestä ollenkaa eikä kevyttä käsien pesua. Testasin siis kätee. Että tällä kynällä ei poikien puhelinnumeroita kannata sitte kirjotella! Kuitenkin annan plussaa ihanan pehmeästä ja pigmentti pitoisesta tuloksesta!

Huulikiilto..... Tykkään paljon Natural Coden huulikiilloista, mutta Berry Smoothie ei lukeudu lemppari väreihin.. Tämä suunnisti aika suoraan juonteisiin :( Muutenkin liian "tasainen sävy" mun makuun.. Kaipaan sinne hiuka sitä shimmeriä kuiteski!!

Kynsilakka sitte... Väri on aivan ihana nude... Sitten kun sitä on laittanu minimissää sen 6 kerrosta!!Kyllä, kuusi kerrosta. Piti tosiaan tekokynsi muovi lärpäkkeeseen testata, koska en jaksanut lakata varpaankynsiäni ja sormien kynsiä en pahemmin lakkaile :----D 5 kerroksen alla oleva sinitarra erottui vielä hiukan, mutta kuudennella sekin katosi. Kynsi siis on hiuspinnissä kiinni kynsilakalla FYI. Muuten nude sävyt on kynsis kivoja, mutta kun niitä pitää melkeinpä AINA laittaa miljuuna kerrosta nii en arvosta at all.

Mitä mieltä olette nude lakoista?

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Ei hitto et osaan päivittää -.-''

Mutta tosiaan kanavoin tässä über surkeaa ja masis oloani tekemällä blogimerkinnän kivoista aiheista :)

Tuossa 7. päivä yksi ihana perheenjäsen saapui keskuuteeni! Nimittäin geelikynnet! Koska atm blogger kettuilee mulle nii kattokaa tuolt linkin takaa.. Mikä tälläki taas o -.-''''

Anyway, kävin ottaa Vaajakoskella Camijo Style nimisessä paikassa, joo muaki häiritsee ku on kampaamo nimeltä Camijo ja Versailesin laulaja on Kamijo.... Mut niin siis 79 € maksoivat ja aaaaaaaa ♥ tykkään tooosi paljo!

Toinen iloinen asia on se, että löysin Seppälästä Eyekon huulikiiltoja!!! OLIN OIKEESTI IHA VITU OMG etc. Oli pakko siitä antaa sitte hyvää palautetta seppälän myymäläpäällikölle (joka sattui olemaan kassal sillo) ja se sano et oli täl viikol ne kiillot tullu ja ku kyselin et tuleeks muita tuotteita Eyekolt myyntiin nii ei harmiks osannu sanoo 8( Mut oli sielt pakko ostaa 2 kiiltoo mitä olin jo suunnitellu aikasemmi ostavani :D Tosin kai sitte tulen ostamaan ne kaikki..... Hups :D No onha mulla jo puolet... Mut kuitenki siel lähti matkaan sävyt: Knightsbridge ja Shoreditch ~~ Lisäksi ostin luomiväripaletin ja sen mukana tuli ripsiväri. Tosin jälkimmäisiä en oo viel testannu.. No jos jaksan nii laitan huomenna jota juttua :---D

Saanu muutenki nähä mitä mun bloggaamisest tulloo... Tavote on saada tästä kosmetiikka blogi tai sit teen rinnakkais blogin et niii... kattelen ja mietin viel... :----D

lauantai 5. helmikuuta 2011

Fashioned in Finland's giveaway

Pahoittelen, että eilen ei Eyeko postia tullut, mutta kun olin menossa kello 12-21:30 nii ei vaa millää jaksanu 8(( mut nii !!

Check this awesome GIVEAWAY @ Fashioned in Finland

torstai 3. helmikuuta 2011

Eyeko Week Part 3: Glitter Liner

Ekaksi pyydän anteeksi, että tuotteita on vain yksi. Tämä johtunee siitä, että tulin kotiin vasta puoli kahdeksan aikaan, koska teoria tunnilla olin... Joten otetaas tuote.

Glitter eyeliner
Tässä on sellainen tuote mitä ei jostain syystä enään saa Eyekolta. Itsekkin sain tämän yllärilahjana tilauksen yhteydessä.

Mutta vaikka tätä tuotetta ei valikoimassa olekkaan, teen siitä esittelyn. Jos vaikka valikoimaan palaisi.
Liner on erittäin glitteri pitoinen ja hileet ovat pieniä hopeisia hippuja. Lineriä voi käyttää rajaukseen tai levittää luomivärin päälle. Hileet eivät oikeastaa tunnu ollenkaan! Esim minulla on joku miljoona vuotta vanha Anytime glitter ja ne hileet tuntuu ilkeelle ja joku siinä möhnäs on sellasta että se SATTUU ku sitä laittaa silmän lähellekkää. Plus tämä ei keräänny juoviin, tai jos keräntyy niin sitä ei huomaa koska se "neste" mikä tässä on, on kirkasta. Kuivuttuaan liner jättää vaan hileet iholle ja hileet kestävät kovaakin hankausta. Olen tässä yrittänyt hinkata noita hileitä pois kädestä, mutta ei oikein tunnu lähtevän. Meikinpoistoainetta siis tarvitset :)

Pahoittelen vielä, että postaus jäi pieneksi.

Kuten banneri kertookin, kirjoita bannerissa oleva koodi tilauksen yhteyteen kun tilaat Eyekolta. Kun tilauksesi loppusumma (ilman mah. toimitusmaksua) ylittää £15/$20/€18 saat ILMAISEN LAHJAN!!
Tämän yllätys lahjan saat VAIN jos syötät koodin tilauksesi yhteydessä. Tilaamaan pääset klikkaamalla joko yllä olevaa banneria tai sivupalkissa olevaa mainosta.

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Eyeko Week Part 3: Blush & Bronzer

Pahoittelen aluksi kuvien huonoa laatua. Tai lähinnä sitä etten saanut kuvia luonnonvalossa. Meinasin nukkua pommiin tänään aamulla ja äkkiä meikkauksen oheessa sitten räpsin näitä kuvia :'3 Mutta ainakin sain ne otettua enkä unohtanut merkinnän tekoa ;D

Poskipuna
Yksittäin 10 € Poskipunia myydään myös erillaisten settien mukana.


Eyekolta ilmestyi viimevuoden loppupuolella 3 poskipunaa ja tämä vaalein väri duo sulatti sydämmeni heti ensi silmäyksellä! Väri on ihan über söpö ja tosi tyttömäinen! Tämän poskipunan hienous on myös se, että tämä oikeasti on "Glow Getter" tuote nimittäin hehkuu iholla ihan pienien kimalle hippujen ansiosta. Hehku ei kuitenkaan ole liiallista vaan juuri sellaista luonnollista hehkua hieman hehkuvampaa. Värit ovat pinkki roosa ja vaaleampi.. Mikä tämä väri on? Se ranskalaisen manikyyrin pinkki kuitenkin xD Se ihan vaaleanvaalean punainen kuitenkin.
Pakkaus on kätevä, mutta paksu ( +/- 2 cm). Tämä johtunee siitä, että punan alapuolelta löytyy kotelo poskipunasiveltimelle. Samaisesta lokerosta löytyy myös peili (joka on omassani aika kakkanen atm). Käytän tätä punaa kun haluan vähän enemmän söpöyttä ja hehkua peliin :) Ihan totaalinen arkipuna tämä ei minulle ole, mutta suuressa kulutuksessa silti.


Aurinkopuuteri
Yksittäin 6€ Miami sävyä myydään myös yhden setin mukana.
Myös aurinkopuuterit tulivat markkinoille viimevuoden lopussa, samaan aikaan poskipunien kanssa. Myös tätä saa kolmena erivärinä. Tämä väri on lämpimin yksilö. Löytyy vielä tummempi ja vaaleampi yksilö. Aurinkopuuteri sisältää pientä shimmeriä, mutta en loppujen lopuksi laskisi tätä shimmeri bronzeriksi. Sen verran vähän sitä on/se sekoittuu niin hyvin ihon omaan hehkuun.
Kuten vertailukohteesta huomaatte, pakkaus on aika pieni. Mutta tämä onkin tarkoitettu mukana kulkemiseen :D Kaikki muut aurinkopuuterini ovat tosi jättimäisiä, eivätkä ne mahdu meikkipusseiheni. Siellä ne pöydällä hengaavat. Tämä taas sitten mahtuu jopa siihen yksilöön mitä kuljetan mukana! Aluksi kun sain tämän kauhistelin hiukan kokoa, mutta nyt kun tämä on ollut melkein päivittäisessä käytössä niin tulee huomattua, että tämähän on kovin riittoisa :D Ihan kuin tuotetta ei olisi kadonnut ollenkaan.
Väriä on helppo lisätä, eikä sitä koskaan tule liikaa. Ellei sitten taputtele purkin pohjaa sormella liikaa :D Näinkin on käynyt, monesti. Sivellin on myös oivan kokoinen! Poskien, ohimoiden ja nennänvarren varjostus onnistuu samalla siveltimellä helposti. Aurinkopuuteri pysyy hyvin iholla eikä pelkää pientä hikoilua :)

Huomenna on EHKÄ tulossa kynsilakat ja kasvorasvat. En ole vielä 100% varma....



Kuten banneri kertookin, kirjoita bannerissa oleva koodi tilauksen yhteyteen kun tilaat Eyekolta. Kun tilauksesi loppusumma (ilman mah. toimitusmaksua) ylittää £15/$20/€18 saat ILMAISEN LAHJAN!!
Tämän yllätys lahjan saat VAIN jos syötät koodin tilauksesi yhteydessä. Tilaamaan pääset klikkaamalla joko yllä olevaa banneria tai sivupalkissa olevaa mainosta.

Miltäs tähän mennessä on Eyekon tuotteet vaikuttanut? Oletteko sivuja katselleet? :)

Huomiseen ^^

tiistai 1. helmikuuta 2011

Eyeko Week Part 2: Lips

Tänään meillä on käsittelyssä ne Eyekon huulimeikit mitä omistan. Ei jäädä ihmettelemään vaan mennään suoraan aiheeseen.

Huulikiilto

Hinta yksittäin 7 €. Kolmen tuotteen (katso värit nettisivuilta) paketit 14 €.

Omistan vain yhden Eyekon huulikiillon 8( Ei vaan ole tullut hankittua niitä kaikkia vielä. Eyekolla on 6 eriväristä huulikiiltoa, joista tämä kolmanneksi vaalein. Tuubit ovat todella söpöjä ^^ London Lips on todellakin hyvä nimi kiillolle, kun tuubissa nähtävyyksiä killuu. Prinrose Hill on hieman rusehtavan vaaleanpunaiseen taittava kiilto jossa on ihan pieniä kirkkaita "hileitä". Koostumus on juuri sopivan tahmea ja kestävys (tilanteesta riippuen) todella hyvä. Kiiltoa ei tarvitse todellakaan lisäillä tunnin välein, ei välttämättä kahvinkaan jälkeen. Lounaan jälkeen tosin on sitten lisäiltävä, mutta kahvittelun kestää. Makua/hajua en osaa oikein kuvaikka, mutta ei ole todellakaan mikään ällömakea ( kuten Anytime) vaan maku menee huulilla ihan no problemo.

Fat Balm

Hinta yksittäin 7,5 €. Kolmen tuotteen (katso värit nettisivuilta) paketit 15 €.

Fat Balmit ovat Eyekon bestsellereitä, enkä ihmettele! Tuote ei ole vain huulimeikki vaan sitä voi käyttää lisäksi poskipunana! Värit Minty, Strawberry ja Raspberry ovat Eyekon klassikko tuotteita. Kaikista Fat Balmeista suosituin yksilö on Srawberry ja kaikissa näissä on suojakerroin 15. Huulilla nämä kaikki tuntuvat ihan huulirasvalta. Kestävyys näissä tuotteissa on uskomaton! Juomisen, syömisen (mutta ei ihan lounaan) ja pussailun kestävää. Suosittelen suurella lämmöllä.

MINTY Tämän on eniten käytetyin yksilöni. Väri on neutraalin nude pinkki pienellä hohdolla. Maku/haju muistuttaa hammastikkuja :DD Eli se, että tykkääkö taitaa vaihdella paljon. Itse tykkään kyllä tosi paljon! Väri on vaalein ja maku raikkain Fat Balmeista.


TOFFEE on ruskeaan taittuva nude sävy. Tuoksu ja maku ovat osuvia! Ihanan karamelli toffeen tuoksu ♥


STRAWBERRY on Eyekon bestseller! Väri onkin ihanan pinkki, ei liian nude mutta ei liian pinkkikään. Aivan ihana arki "huulipuna". Tuoksu/maku muistuttaa IMO mansikka metrilakua ja tämänkin kohdalla nam nam nam ♥

FROSTING on minun ehdoton lempparini! Ihanan pirteä pinkki ja makea muffinsin tuoksu/maku ♥ Aina laittaessani tätä nuoleskelen huuliani, koska maku on vaan niin huumaava. Siksi tätä pitääkin lisäillä paljon päivän mittaan.

RASPBERRY on tuubissaan kaikista tummin sävy, mutta huulilla se on vaaleampi. Väri on hiukan enemmän luumuhtavan värinen verrattuna Strawberryyn. Haju/maku ei oikein miellytä haju on itseasiassa hiukan pahempi kuin maku. Ekana mieleen tulee ei-niin-raikas esanssi vattu. Väri on kyllä ihan kiva.

CHERRY on sävyistä tummin. Hiukan liiankin tumma minulle, mutta tuoksu/maku on tässä IMO huonoimmasta päästä; säilyke kirsikka. Itse en henkilökohtaisesti tykkää mistään esanssi- enkä säilyke kirsikasta, joten se että tämän tuotteen maku ei miellytä ei taida olla teille yllätys.

Tässä tämän päivän tuote katsaus :) Huomenna taitaakin olla poskipuna ja aurinkopuuteri. Loppuun vielä pakollinen mainostus:

Kuten banneri kertookin, kirjoita bannerissa oleva koodi tilauksen yhteyteen kun tilaat Eyekolta. Kun tilauksesi loppusumma (ilman mah. toimitusmaksua) ylittää £15/$20/€18 saat ILMAISEN LAHJAN!!
Tämän yllätys lahjan saat VAIN jos syötät koodin tilauksesi yhteydessä. Tilaamaan pääset klikkaamalla joko yllä olevaa banneria tai sivupalkissa olevaa mainosta.

Huomiseen ^^