maanantai 6. kesäkuuta 2011

Unactive girl is unactive

Nii ooho hupsis... Ei vaa oo ollu fiilistä 8( ku no... en jaksa avautua mutta kiteytettynä kärsin kesämasennuksesta... Kyllä, minä vihaan kesää 8( ihan vaa sen takia että aurinko ja lämpö ei oo mun juttu. Tulee paha olo, päätä särkee ja pyörryttää...

Noh uudet piilarit sain uudet ku hain ne perjantaina postista. Joten pientä reviwiä saan aikaseks..


Kyseessä ovat GEOn uusi Café Mimi sarjan linssit. Kuten nimikin sanoo nii piilareiden inspiksenä on japanilainen latte ja kahvi kuviointi/taide. Ihastuin näihin mun yksilöihin juuri tuon hiukan tähtimäisen kuvioinnin takia ^^ Kyseessä on siis Café Mimi Macchiato Brown. Sarjassa on 5 muuta linssimallia joista kaksi on harmaita, yksi punainen/viini ja muut ruskeita. Jostain syystä Eyecandy lensestä ei saa viinin värisiä eikä toisia harmaita, mutta esim Pinky Paradisesta löytyy nämä. Nettisivuilla näkyisi että näiden linssien circle olisi musta, toisessa kuvassa se näyttää ruskealta, mutta ruskeahan se oli :D Tosin se ei yhtää haittaa koska design on näissä niin nätti ja suurennus efekti on silti taattu! Jostain syystä äitini mielestä nämä näyttävät isommilta kuin vihreät linssini. IMO nää ei ihan nii paljo suurenna, mutta ovat silti erittäi suurentavat ja ihanan luonnollisen näköiset ^^Ja koska omat silmäni ovat pupillin ympäriltä hiukan honey/hazel väriset nää sulautuu paremmi omaan silmää ku vihreet. Plus näiden "feidaantuminen" on paljon parempi ku vihreissä linsseissä.



Mukavuus näissä linsseissä on ihan omaa luokkaansa! Nämä tuntuu nimittäi paljon ohuemmilta kuin vihreät. Muutenki näitä pystyy pitää paljon pisempää ku vihreitä :D Vaikka eihän se sositeltavaa ole ke ke ke.... Mutta juu tässä vähän tietoja:

Origin: South Korea
Water content: 38% - 42%
Diameter: 15.0 mm
Base Curve: 8.7
Power: plano, -0.50 to -6.00 (0.25 step)
Duration: 1 year disposable

Miks toi vesipitoisuus on tollane about arvo xDDD no ihan sama. Omani ovat siis tietenki iha planot ku näköni on oikeestaa hiukan keskivertoa parempi :D Mutta ihan vaa jos joku tarvii vahvuuksia nii tuollaisilla vahvuuksilla nää linssit saa.

Vielä ihan pelkästä linssistä kuvaa:


Ja kyllä näistä tuli nyt mun favorite linssit ^^ Oon aatellu tilaamani seuraavaks ehkä violetit, pinkit tai hunajan väriset linssit ^^ ku oon nyt tykästyny piilareide käyttämiseen ^^

Joten yhteenvetona:

  • Comfort ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
  • Design/color ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
  • Enlargement ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Ei kommentteja: