sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Testing testing~~

This blog entry will b mostly in Finnish, sorry.

Okei. Ostin tossa eilen Rimmelin 1-2-3 Looks mascaran ( 8,50€ ) . Oon nii pitkää halunnu testata et mitä tää 3 lookkia käytännössä tarkottaa ja otin pari kuvaa ja sillee. Pieni arvostelu siis tulossa.

I bought yesterday Rimmel's 1-2-3 Looks mascara ( 8,50€ ) . I've wanted to test this mascara so badly and now I finally bought it. I also took some pics.

Okay first things first. Hylsy on mun mielestä aika ruma.. Okei mulla on muutenki jotai hampaan kolossa sinistä (erityisesti violettii vivahtavaa) vastaa.. Ja korkissa on pahoja virheitä kuvioinnissa (ei näy varotuslapun alta). Ei ne virheet varmaa jokase silmää pistä mut painoalan ammattilaisena se häiritsee XD Plus putelia oli hankala kuvata painatuksen takia. Omaan käpälääni hylsy on myös ihan liian lyhyt ja levenevä alaosa ei tunnu kivalta kädessä. Plussana siinä on se että hylsy pysyy vaivattomasti pysty asennossa pöydällä.

Kuten kuvista näkyy, eroa kyllä löytyy. Eka leveli lupaa 3x, kakkos leveli 5x ja kolmas 10x tuuheammat ripset. (Kaikissa 2 kerrosta)
Nyt oikeastaan alan miettimään että mitäs hemmettiä teen 1 ja 2 levelillä ku nuo ripset on nii minimaaliset... On ne myös kolmoslevelillä ihan onnettoman pienet, mutta tää mascara saa nyt kelvata. Onneks tekoripset on keksitty ♥

Pluses and minuses


+ Good basic mascara
+ Not expensive

- Ugly bottle
- Not enough volume to me

Sain muute Konaidit haettua perjantaina postista, mut jaksa viel opetella leikkimää niil xD LOL

Nothing else...

BYE~~

Ei kommentteja: